Delivery.png

Bezorging
 

Bezorgkosten

Bezorgkosten zijn voor al onze producten gratis. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken.

Bezorgtijd
 

Wij werken met meerdere leveranciers en voor het merendeel van onze producten zal de levertijd tussen de 1 en 2 werkdagen zijn.


Leveringstermijnen kunnen verschillen en deze worden vermeld op de productpagina en bij het afrekenen. De getoonde termijnen voor standaardleveringen worden geschat vanaf verzending.

Na een aankoop ontvang je de details van de levertijden en laten we je weten wanneer je het door jou bestelde product kunt verwachten.

Als je meer hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op - we helpen je graag verder.

Heel af en toe kunnen onvermijdelijke factoren een pakket vertragen (bijvoorbeeld slecht weer of stakingen bij de post). Als dit gebeurt, zullen we contact met je opnemen en, waar mogelijk en passend, een herziene leveringsdatum met je afspreken. Zodra je bestelling is verzonden, nemen we opnieuw contact met je op om u te laten weten wanneer u de levering kunt verwachten.

Track & Trace

Iedere bestelling komt met een Track & Trace code. Het kan zijn dat de Track & Trace code soms iets anders is dan je gewend bent. Dit komt doordat we met verschillende bezorgers en leveranciers werken binnen Europa.

 

Vragen? Neem contact met ons op en we zullen je zo snel mogelijk helpen.