1 retour beleid.png

Retour Beleid

Het kan zijn dat je je product ontvangt en van gedachte verandert, geen probleem. Je kunt je bestelling 14 dagen na ontvangst retour sturen. Je krijgt dan het volledig orderbedrag en de verzendkosten die je hebt betaald vergoed, onder voorwaarde dat het product in volledige en originele staat geretourneerd wordt en in de originele verpakking. Gebruikte producten kunnen we helaas niet vergoeden. Dit geldt ook voor gedragen kleding.

Als je een product wilt retourneren stuur dan een email naar info@wegoodly.com. Vermeld daarin je ordernummer. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je hoe je het product kan retourneren. Na het doorgeven van een retour krijg je het orderbedrag teruggestort onder voorwaarde dat het product ongebruikt, onbeschadigd en in goede staat door ons is ontvangen.

Omdat we een klein bedrijf zijn kunnen we helaas niet de verzendkosten van je huis naar ons vergoeden. In Nederland zal dit ongeveer € 5.00  per pakket zijn. Raadpleeg voor de exacte tarieven uw bezorger. 

Vragen? Neem contact met ons op en we zullen je zo snel mogelijk helpen.