projects.png

Projecten

Doelen

We streven ernaar om zo veel mogelijk doelen met WeGoodly te verbinden. Op dit moment kun je kiezen uit 50.000 organisaties. 
Geven staat centraal bij WeGoodly. We werken keihard om onze doelen zo goed mogelijk te kunnen steunen. Denk aan iedere week een doel een plek in een banner te geven, of op basis van recente gebeurtenissen relevante organisaties in de spotlight te zetten. Daarnaast willen we ook iedere week een paar doelen de kans geven om zichzelf te introduceren en te vertellen waar zij zich voor inzetten.
A land connecting to the sea

Social Media

Het lijkt ons een goed idee dat je verbonden kan blijven met een doel dat je hebt gekozen. Dat je ze kan volgen, op de hoogte kan blijven van hun initiatieven en misschien wel zelf betrokken raakt. Zo wordt kopen bij WeGoodly meer dan alleen, wel, kopen. Door bestaande en in de toekomst onze eigen Social Media platform te verbinden met WeGoodly zie je sneller wat voor goeds er gebeurt dankzij jou bijdrage. Wie weet, maken we in de toekomst ook een zoekmachine waarvan de volledige winst kan doorstromen naar organisaties die echt het verschil maken. Zoals je leest, de mogelijkheden zijn grenzeloos!
Smartphone

Supplychain

Belangrijk voor het toekomstige succes van WeGoodly is om de hele keten, van begin tot eind, onder controle te krijgen. Zo kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen, dat ze op een duurzame en eerlijke manier zijn gemaakt. Door de hele keten te beheersen hoeven we geen zaken te doen met tussenpersonen waardoor er meer overblijft om te geven.
Train Station

Ecosysteem

Naast producten aanbieden willen we ook een heel ecosysteem opbouwen. Er is geen reden om klein te denken. We kunnen audioboeken aanbieden, een muziekstremming service starten, een eigen kledinglijn beginnen, evenementen sponsoren, onze eigen bankkaarten uitgeven en nog veel meer. Stel je voor hoe veel doelen we samen kunnen helpen!
Bike Chain

Producten en Aanbieders

Omdat we net begonnen zijn is ons aanbod nog lang niet waar we willen dat het is. Momenteel werken we samen met verschillende aanbieders waarvan sommige ook de bezorging voor ons regelen.
 
Ons doel is om uiteindelijk met aanbieders in zee te gaan die goede, betaalbare en kwalitatief mooie producten leveren. Zo kan jij kopen wat je wilt en geven wij aan wie je wilt.
Wij willen zo veel mogelijke lokale producenten verbinden met WeGoodly zodat jij de goede en interessantste producten eenvoudig op ons platform kan vinden, en met een goed gevoel kan kopen wat je wilt en genieten van unieke producten die je nergens anders vindt.
Package labeling

Wereldwijd

Onze ambitie is om ook buiten Nederland groot en actief te worden. Wij vinden dat het tijd is voor verandering. Niet alleen in Nederland worden er fantastische dingen gedaan, ook buiten Nederland gebeurt er veel. En ook die doelen willen we helpen.
Globe

Groen

Misschien wel een van onze meest ambitieuze doelstellingen, zo groen mogelijk zijn. Anno nu kan het niet meer om vervuilend te zijn en je te verstoppen achter woorden en regels. Geen greenwashing bij WeGoodly. Ondanks dat we klein zijn kunnen we alvast vooruit denken met wat we met 'groen' bedoelen. Denk aan bezorging op de fiets, vermelden bij producten wat de bijkomende uitstoot is, minder plastic gebruiken, simpele verpakking die teruggestuurd kan worden voor hergebruik, biologische afbreekbare piepschuim voor breekbare producten en nog veel meer.
Green Field

Payment Gateway

Een bijzonder effectieve manier om kosten te besparen, en meer te kunnen geven, is door ons eigen payment gateway te ontwikkelen. Een payment gateway is een manier om online te betalen, denk aan IDEAL en Visa. Deze partijen vragen een vergoeding om gebruik te maken van hun diensten. Vaak zijn deze redelijk en niet al te duur. Maar toch, in ons achterhoofd blijft dat geld dat we hadden kunnen geven aan organisaties die er veel betere dingen mee zouden doen. Vandaar dat je in de toekomst misschien gebruikt maakt van een WeGoodly payment gateway zodat je ook bij andere retailers kan kopen, en geven.
Entering credit card details