Projecten en Ambitie 

Doelen

We streven ernaar om zo veel mogelijk doelen met ons project te verbinden. Op dit moment kun je kiezen uit 50.000 ANBI. 

Geven staat centraal bij WeGoodly. In de toekomst komt dat nog meer naar voren door bijvoorbeeld seizoengebonden doelen in een banner te zetten, of op basis van recente gebeurtenissen bepaalde doelen in de spotlight te zetten. Daarnaast willen we ook iedere week een paar doelen de kans geven om zichzelf te introduceren en waar zij zich voor inzetten.

A land connecting to the sea

Social media

Het lijkt ons een mooi idee dat je verbonden kan blijven met het doel dat je hebt gekozen. Dat je ze kan volgen, op de hoogte kan blijven van initiatieven en misschien wel zelf betrokken kan raken. Zo wordt kopen bij WeGoodly meer dan alleen ,wel, kopen. Door bestaande en in de toekomst onze eigen social media te verbinden met WeGoodly zie je sneller wat voor goeds er gebeurt dankzij jou bijdrage. Wie weet, maken we in de toekomst ook een zoekmachine waarvan de volledige winst kan doorstromen naar mensen die echt het verschil maken. Zoals je ziet, de mogelijkheden zijn grenzeloos!

Smartphone

Supplychain

Belangrijk voor het toekomstige succes van WeGoodly is om de hele keten, van begin tot eind, onder controle te hebben. Zo kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen, dat ze op een duurzame en eerlijke manier zijn gemaakt. Door de hele keten te beheersen hoeven we geen zaken te doen met tussenpersonen waardoor er meer overblijft om te geven.

Train Station

Ecosysteem

Naast producten aanbieden willen we ook een heel ecosysteem opbouwen. Er is geen reden om klein te denken. We kunnen audioboeken aanbieden, misschien wel een muziekstremming service starten, een eigen kledinglijn beginnen, iets met games en sport, evenementen sponsoren en nog veel meer. Stel je voor hoe veel doelen we kunnen helpen!.

Bike Chain

Prodcuten en Aanbieders

Omdat we vrij klein zijn en net begonnen is ons aanbod nog lang niet waar we willen dat het is. Momenteel werken we samen met verschillende aanbieders waarvan sommige ook de bezorging voor ons regelen.

 

Ons doel is om uiteindelijk met aanbieders in zee te gaan die goede, betaalbare en kwalitatief mooie producten leveren. Zo kan jij kopen wat je wilt en geven wij aan wie je wilt.

Package labeling

Wereldwijd

Onze ambitie is om ook buiten Nederland groot en actief te worden. Wij vinden dat het tijd is voor verandering. Niet alleen in Nederland worden er fantastische dingen gedaan, ook buiten Nederland gebeurt er veel. En ook die doelen willen we helpen.

Globe

Groen

Misschien wel een van onze meest ambitieuze doelstellingen, zo groen mogelijk. Anno nu kan het niet meer om vervuilend te zijn. Ondanks dat we klein zijn kunnen we alvast vooruit denken met wat we met 'groen' bedoelen. Denk aan bezorging op de fiets, vermelden bij producten wat de bijkomende uitlaat is, minder plastic, simpele verpakking die teruggestuurd kan worden voor hergebruik, biologische afbreekbare piepschuim en nog veel meer.

Green Field

Payment Gateway

Een bijzonder effectieve manier om kosten te besparen, en meer te kunnen geven, is door ons eigen payment gateway te ontwikkelen. Een payment gateway is een manier om te betalen, denk aan IDEAL en Visa. Deze partijen vragen een vergoeding om gebruik te maken van hun diensten. Vaak zijn deze redelijk en niet al te duur. Maar toch, in ons achterhoofd blijft dat geld dat we hadden kunnen geven aan organisaties die er echt gebruik van kunnen maken. Vandaar dat je in de toekomst misschien gebruikt maakt van een WeGoodly payment gateway zodat je ook bij andere retailers kan kopen, en geven.

Entering credit card details