Over Ons

Goed dat je meer wilt weten over WeGoodly. Wie zijn wij? Wat is ons doel? Waarom zijn we er? 

WeGoodly is dit jaar begonnen met als doel om via online verkoop een deel van de winst te geven aan een door jouw gekozen doel. Misschien geef je al aan en doel of heb je nog nooit wat gedoneerd en wil je gewoon iets kopen. Wegoodly is er voor iedereen. Het kost jou niks om te geven, de donatie zit al in de prijs. Het enige wat jij hoeft te doen is ons vertellen wie jij vandaag wilt helpen en wij doen de rest. En wie je allemaal wel niet kan helpen. Toen we begonnen zaten we vooral te denken aan grote bekende organisaties. Nu kun je kiezen uit meer dan 50.000 organisaties. Dat lijkt veel, en dat is het ook, maar als je weet wie je wilt helpen dan is de keuze zo gemaakt. Je kan onze doelen op naam of op locatie zoeken. Als de dolfijn je lievelingsdier is hoef je alleen maar op dolfijn te zoeken. Woon je in Scheveningen? Tik Scheveningen in en zie wie er actief is. Kortom, er is voor iedereen iets. Probeer het hier!

Maar waarom geeft WeGoodly?

Wij vinden het belangrijker om de winst eerlijk te verdelen, te werken aan een betere toekomst, dan weer de zoveelste online webwinkel te worden die er vooral voor zichzelf zijn. Ons lijkt het beter om toch wat breder te denken. Om wat bewuster te kopen en niet gelijk voor het goedkoopst te gaan. Om eerlijk de winst te verdelen zodat we er allemaal vooruit op gaan. En zo zijn we op het idee van WeGoodly gekomen. Een eerlijke webwinkel, die kwalitatief goede producten aanbiedt en daarnaast ook probeert om zo veel mogelijk mensen te helpen. Maar we zijn meer dan alleen een webwinkel. We zijn veel van plan, kijk eens bij projecten om een idee te krijgen waar we aan denken.

En wie zit hier achter?

Op dit moment is het een one-man-show. Het eerste idee voor WeGoodly ontstond als een koffie-tent concept, waarbij met iedere koffie die je bestelt je zegt wie je wilt helpen. Over de pandemie heb ik dit idee wat verfijnd en gaan we nu echt van start! . Ik heb zelf veel vrijwilligers projecten gedaan en gezien wat voor impact het heeft. Meehelpen met WeGoodly? klik op contact, stuur een email en dan gaan wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tot gauw!

Meet The Team

Onze Partners

Partner worden? Klik hier.