About us.png

Over Ons
 

Hey, Hallo!

Wij zijn WeGoodly. En samen met jou gaan we goede dingen doen. We zijn een klein bedrijf met grote ambities. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jij kan kopen wat je wilt en kan steunen wat voor jouw belangrijk is. Allemaal op een plek.

Met iedere aankoop delen wij de winst met een doel die jij kiest, hoe mooi is dat? En dan hebben we het niet over een paar centen hier en daar maar echt verschil makende bedragen.

Ben jij klaar voor een nieuwe winkel ervaring?
 
Untitled design.png
wall.jpg
jackino.jpg
Window Display
FB_IMG_1603968947319.jpg
Group Planting a Tree
Unboxing

Hoe gaan we het doen?

Samen. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen met wie jij de winst wilt delen. Van de lokale brandweer tot The Ocean Cleanup project en alles daar tussenin. Jij bepaalt wat we samen met de winst gaan doen!

We hebben meer dan 50.000 doelen verzameld die jij kan steunen. Dat zijn er best wel veel. En dat betekent dat er voor elk wat wils is.

Dus wees niet verlegen, probeer het eens!

 

Waarom winkelen bij WeGoodly?

We hebben de fantastische en geweldige producten die jij nodig hebt en laten je beslissen hoe we de winst delen. Tot 7% ​​van de verkoopprijs gaat naar een doel van jouw keuze!

Met WeGoodly hoef je nooit meer ergens anders te winkelen. Vind wat je wilt en ondersteun wat voor jouw belangrijk voor is.

Wees de verandering die je wilt zien!

 
Permanent Marker (1).png

Dit klinkt heel goed, is er meer?

Reken maar dat er meer is! Met WeGoodly geven we een nieuwe kijk op de manier waarop je geniet van alle dingen waar je van houdt; muziek, boeken, shows, sociale media en meer. En verbinden het met onze giving-machine. Doe de dingen die je leuk vindt en ondersteun wat belangrijk voor je is, zonder extra moeite. Dat is waar WeGoodly om draait.
 
Dus Doe mee met met de
Giving Revolutie!
Timeline eng.jpg
Timeline.png

Meet The Team


Onze Partners

Partner worden?

Klik hier