top of page
causes.png

Ontdek onze Doelen

Wie wij helpen? Iedereen!

Probeer het zelf. Zoek op je favoriete dier, jouw dorp, stad, voetbal club. Het maakt niet uit zolang het belangrijk is voor jouw. En dat is het punt. Jij bepaalt je eigen missie en wij maken het mogelijk!
 

 

Maar hoe weet je aan wie je moet geven?
CBF en Goeddoelen.nl kunnen je daarbij helpen. Deze organisaties helpen jou om te kiezen wie jij wilt helpen. Zo weet je altijd dat je de juiste keuze hebt gemaakt.
cbf square.png

Het CBF houdt toezicht op de Erkende Goede Doelen in Nederland, informeert en reflecteert. Wij zorgen ervoor dat Erkende Goede Doelen hun beloftes nakomen en integer opereren. Zo bouwen we aan het publieksvertrouwen en zorgen we ervoor dat mensen met een gerust hart kunnen geven aan Erkende Goede Doelen die de wereld beter maken. Bekijk hier het CBF in feiten en cijfers.
 
goededoelen.png

Nederland kent een lange traditie van goeddoen. Samen zoeken goede doelen naar oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Goede doelen zijn zich sterk bewust van deze verantwoordelijkheid en van het belang deskundig, onafhankelijk, kosten bewust, transparant en eerlijk te handelen.
 
bottom of page