Algemene Voorwaarden (1).png

Bestelling Terug Sturen

Als je een product wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar info@wegoodly.com en vermeld je bestelnummer. We nemen zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je hoe je het product kunt retourneren. Na het indienen van een retourzending ontvang je het orderbedrag binnen 14 dagen nadat wij het product hebben ontvangen, mits het product ongebruikt, onbeschadigd en in goede staat door ons is ontvangen.

Bewaar zoveel mogelijk van de inhoud van je bestelling. Dit is voor ons van belang om ervoor te zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Dit is inclusief eventuele verpakkingen.

Je bent zelf aansprakelijk voor elke waardevermindering van het product als gevolg van het gebruiken van het product op een andere manier dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van het product vast te stellen.

Zorg ervoor dat wanneer je een product aan ons retourneert, je er zeker van kunt zijn dat het in goede staat door ons wordt ontvangen. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor de retourzending naar WeGoodly. Verpak breekbare producten dus extra goed om transportschade te voorkomen.